11111

Templomi hirdetések

 

2018. január 14.

Évközi 2.vasárnap

1. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket január 19-én, pénteken az esti mise után (kb. 19 órától) a kápolnába énekes-gitáros dicsőítésre!

2. Idén január 21-én kezdődik az ökumenikus imahét. Azon a héten nem tartunk esti szentmiséket templomunkban. Buzdítjuk a híveket, hogy vegyünk részt az imahét alkalmain! A helyszínek és kezdési időpontok a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók

3. Gável Henrik atya, Jácinta nővér és az OST Közösség tagjai megújulási imaestet tartanak templomunkban jan. 27.-én, szombaton a 6 órakor kezdődő szentmisében és azt követően. Ez már vasárnapi, előesti szentmisének számít. Az imaesten kézrátétellel csendben imádkoznak azokért, akik kérik és arra vágyódnak, hogy az Úr Jézus érintse és gyógyítsa meg őket a lelkükben.
A szentmise után folyamatos gyóntatás lesz. Hisszük, hogy Jézus megújulást adhat mindazoknak, akik engedik, hogy a lelküket megérintse. Mindenkit hív és vár az Úr – kortól függetlenül – aki az Ő jelenlétében szabadulásra vágyik!

4. Aki iskolai felvételhez plébánosi ajánlást kér, először keresse meg a hitoktatóját ezzel kapcsolatban, vele egyeztetve készülnek el az ajánlások. Kérjük, hogy az ajánlások kérését ne halasszuk az utolsó pillanatra, mert akkor már nem biztos, hogy határidőre meg tudjuk adni.

5. Aki 2018-ban kíván egyházi házasságot kötni templomunkban, szíveskedjék ezt január végéig jelezni a plébánián. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikről tudják, hogy házasságra készülnek!

Előző heti hirdetések

2018. január 7.

Urunk megkeresztelkedése

1. Ma délután 4 órától a kápolnában Missziós imaórát tartunk, utána Jézus Szíve zsolozsmát imádkozunk. Mindenkit szeretettel várunk!

2. Január 13-án, szombaton 5 órától Dr. Csókay András lesz templomunk vendége. “Misszió és idegsebészet” címmel hallgathatunk vele beszélgetést. Beszélgetőpartnere Kovács Lajos atya lesz. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

3. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket templomunk következő dicsőítő szentségimádására január 13-án, szombaton 20 órára. A találkozást most Gável Henrik atya vezeti, a zenei szolgálatot ezúttal is az Eucharist zenekar adja. Alkalmunkon Molnár Zsolt, Kovács Lajos és Lengyel Zsolt atyák segítségével – egész idő alatt – gyónási lehetőség is lesz. Jöjjetek, ünnepeljük együtt az Urat és fogadjuk el ajándékait, ebben a formában is!

4. Jövő vasárnap a fél 10-es szentmisében ministráns avatás tartunk.

5. A Szent Pio Idősek Klubja Egészség-napot tart január 11-én, csütörtökön, reggel 8 órától. Többek között életmód- és egészséges táplálkozás tanácsadással, vérnyomás- és vércukorméréssel várunk minden érdeklődőt életkortól függetlenül.

6. Aki 2018-ban kíván egyházi házasságot kötni templomunkban, szíveskedjék ezt január végéig jelezni a plébánián. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikről tudják, hogy házasságra készülnek!

Amenyiben szeretné megkapni a templomi hirdetéseket e-mailben, adja meg nevét és e-mail címét:

Név:    


E-mail: