11111

Templomi hirdetések

2017. szeptember 17.

Évközi 24. vasárnap

1) A Szent Anna Bibliakör szeptember 18-án, hétfőn indul. Szeretettel várunk régi és új érdeklődőket 10 órára a Szentlélek-Templomba. A szentmise után a földszinti közösségi teremben (kávézóban) tartjuk megbeszélésünket.

2) Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 18-ig.

3) Jövő szombaton, szeptember 23-án, 19 órától két ukrán orgonaművész ad koncertet templomunkban. Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.

4) Hirdetjük a fiataloknak, hogy ifjúsági csoport indul 9-12.osztályosok részére. A találkozásokat péntekenként este fél 8-tól a Szent Pio otthonban tartjuk. Az első alkalom szeptember 29.-én lesz. Szeretettel várjuk a fiatalokat!

5) A tervezett cserkészcsapatunk iránt érdeklődő legalább 7.osztályos gyerekek és szüleik számára az első találkozó, a toborzónap időpontja szeptember 23, szombat. Gyülekező 9 órakor a templom előtt, visszaérkezés du. 2-3 között ugyanide. A nap elején a szülők részére a cserkészvezetők tartanak egy rövid tájékoztatót, ezt követően pedig szülők nélkül a gyerekekkel egy rövid kis kirándulás következik sok-sok játékkal, ügyességi feladatokkal és a cserkészet bemutatásával. Érdeklődni Kocsis Alexnél és Juricsek Dominikánál lehet.

6) A Fületlen Bögre Kávézó szeretettel hívja a testvéreket következő élménybeszámolós, teakóstolós programjára. Vendégünk Petneházy Réka és Rév Bence lesz, akik nemrégiben érkeztek vissza Kínából, ahol fiatal keresztény házaspárként élve, dolgozva, több mint egy évet töltöttek el. Időpont: szeptember 30-a szombat, 18 óra. A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes feliratkozást kérünk. Részletek a kávézóban, illetve a kávézó facebook oldalán.

7) A Katolikus Gimnázium pályázatot hirdet általános iskolások és a gimnazisták számára, a teremtett világ hetéhez kapcsolódva. Rajz és fotó kategóriában várják a pályamunkákat, melyek szept.29-ig adhatók le a gimnáziumban. Részletek az előtérből vihető szórólapon, ill. hétfőtől a verka.hu oldalon olvashatók.

Előző heti hirdetések

2017. szeptember 10.

Évközi 23. vasárnap

1) Ma délután 3-tól Kalász gyűlés lesz.

2) A gyermekközösségi hittan, elsőtől hatodik osztályosokig, most pénteken, szeptember 15-én kezdődik 17 órakor és 18 óráig tart a Szent Pio Otthonban.

3) Az imaiskola csoportok ezen a héten indulnak a megszokott időben és helyen.

4) Bibliai témájú felnőtt katekézist tartunk keddenként este fél 8-tól fél 9-ig az erdőkertesi közösségi teremben Zsolt atya vezetésével. Az első alkalom szeptember 12., kedd. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

5) A Szent Anna Bibliakör szeptember 18-án hétfőn indul. Szeretettel várunk régi és új érdeklődőket 10 órára a Szentlélek-Templomba. A szentmise után a földszinti közösségi teremben (kávézóban) tartjuk megbeszélésünket.

6) Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 18-ig. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés! További részletek a Teremtő Lélekben olvashatók!

7) Egyházközségünk cserkészcsapat indítását tervezi.Várunk minden fiatalt szeretettel, aki legalább 7. osztályos, és aki szívesen megismerkedne a cserkészettel. Fiúk és lányok jelentkezésére egyaránt számítunk, valamint azok is bátran jöhetnek, akik már járnak focira, táncra, zenére vagy bármilyen egyéb különórára! Az ismerkedés napja, a toborzónap időpontja szeptember 23, szombat. Gyülekező 9 órakor itt a templom előtt, visszaérkezés du 2-3 között ugyanide. A nap elején a szülők részére a cserkészvezetők tartanak egy rövid tájékoztató, ezt követően pedig szülők nélkül a gyerekekkel egy rövid kis kirándulás következik sok-sok játékkal, ügyességi feladatokkal és a cserkészet bemutatásával. Amit hozni érdemes: kényelmes ruha, esőkabát, víz és néhány szendvics. Érdeklődni Kocsis Alexnél és Juricsek Dominikánál lehet.

8) Szeptember 16-a a nyitott templomok éjszakája. Ezen a napon Vácbottyánban este 8 órától Gedeon Péter restaurátor fog előadást tartani a Péter-Pál templom építészetével és a kor művészeti értékeivel kapcsolatban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Amenyiben szeretné megkapni a templomi hirdetéseket e-mailben, adja meg nevét és e-mail címét:

Név:    


E-mail: