11111

Templomi hirdetések

2017. augusztus 20.

Szent István király, Magyarország fővédőszentje

1) Múlt vasárnap véget ért idei csobánkai hittantáborunk. Ebből az alkalomból szeretnénk kifejezni köszönetünket minden segítségért, adományért, amit kaptunk, hálánkat a tábor megvalósításában közreműködő fiatal és felnőtt vezetők, segítők odaadó szolgálatáért, örömünket a gyermekekért, akikkel együtt, egy közösségben tölthettük ezt az élményekben gazdag hetet. Istennek legyen hála!

2) Szeptember 3-án tartjuk a Veni Sancte – Tanév nyítót a fél 10-es Szentmisében. Szeretettel hívjuk a hitoktatókat, pedagógusokat, gyermekeket és a családjukat erre a Szentmisére, ahol egy külön áldást kapnak erre a küldetésükre, valamint a szentmise végén tartjuk az iskolatáskák megáldását. Mindenkit szeretettel várunk!

3) Hirdetjük a szülőknek és a gimnazistáknak, hogy Jácinta nővér és csapata októberben, bérmálásra felkészítő csoportot indít, amelynek találkozói csütörtök esténként lesznek. A pontos időpontot és helyet majd később hirdetjük.

4) Ebben az évben is megrendezésre kerül az 1 ÚTON Nemzetközi Zarándoknap a Mária út teljes hosszán. Nagy szeretettel várunk mindenkit a Veresegyház-Vác szakaszon. Gyülekezés augusztus 26-án, szombaton reggel 7 órától a Szentlélek-templomnál. Indulás ½ 8-kor. Ebben az évben a gyermekekre várókért fogunk imádkozni és az Istennel való kapcsolatunkról elmélkedünk. (További információk: Tornay Gábor: 30 332 4478, trocker@gmail.com)

Előző heti hirdetések

2017. augusztus 13.

Évközi 19. vasárnap

1) Ma délután 4 órától a kápolnában Missziós imaórát tartunk, utána Jézus Szíve zsolozsmát imádkozuk. Mindenkit szeretettel várunk!

2) A héten kedden Szűz Mária mennybevételének ünnepe lesz. Ne felejtsük el, hogy ez kötelező ünnep. A szentmisét szokás szerint 18.30-kor tartjuk.

3) Jövő vasárnap, augusztus 20-án délelőtt ½ 10-kor lesz az ünnepi szentmise, ebben tartjuk a kenyérszentelést.

4) Jövő vasárnap 18 órakor a városi ünnepségek keretében templomunkban a budapesti Bach kórus ad koncertet, Ella István közreműködésével. Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.

5) Az arlói ferences kisnővérek az általuk támogatott rászorulók nevében is nagyon köszönik a veresegyházi hívek segítségét, adományait, melyeket a nyár folyamán eddig eljuttatunk hozzájuk. Mindez nagy segítséget jelent azoknak, akiknek a mindennapi megélhetésre is igen szűkösek a lehetőségeik.

6) Augusztus 27-én 20 középiskolás fiatal érkezik hozzánk Arlóról egy közös délutánra. A tervezett programban szerepel közös főzés, foci, medvefarm, illetve esti tánc. Az esti misében pedig közösen adnánk hálát az együttlétért. Aki a nap rendezésében szívesen segédkezne, kérjük jelezze Páll Mártonnál. Elérhetősége a hirdetőn megtalálható. Fogadjuk őket szeretettel! (Tel:06-70-310-9797 vagy marton_pall@yahoo.com)

Amenyiben szeretné megkapni a templomi hirdetéseket e-mailben, adja meg nevét és e-mail címét:

Név:    


E-mail: