11111

Templomi hirdetések

2017. május 21.

Húsvét 6. vasárnapja

1) Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy a június 10-re tervezett közös részvételünk Győrben a Szentlélek templomok találkozóján elmarad. Kérjük azoknak a testvéreknek a megértését, akik jelentkeztek.

2) Templomunkban máj.26-án, pénteken délután 4 órától a würzburgi Zeneművészeti Főiskola rézfúvós fiataljai adnak koncertet, május 27-én este 18 órától pedig az óbudai Danubia zenekar hangversenyét hallgathatjuk. A koncertekről részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

3) Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket kávézónk következő beszélgetős programjára jövő vasárnap (május 28-án) délután fél 4-kor. Vendégünk V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja népszerű újságírója. A másfél órás programon való részvétel ingyenes, de kérjük jelezzék szándékukat a kihelyezett regisztrációs lapokon a kávézóban.

4) A május 27-i „Ez az a nap” rendezvényre kedvezményes jegyek még kaphatók a sekrestyében!

5) Pünkösd előtti templomtakarításra hívjuk, várjuk a híveket! Nagy szükségünk van a segítő kezekre, hogy templomunk a bérmáláskor, majd Pünkösd ünnepén is tisztán fogadhassa az ideérkezőket. Június 1- jén, csütörtökön bármikor, és június 3-án este, a bérmálási mise után várjuk a testvérek segítségét. Kérjük a jelentkezőket, ez ügyben keressék Bulik Erikát! Köszönjük!

6) Közeleg egyházközségünk Pünkösd vasárnapi Szentlélek-fesztiválja, ebből az alkalomból
hirdetjük a következőket:
Segítőket keresünk a programok lebonyolításához a következő feladatokra: helyszínépítés, berendezés, ebédfőzés, kiszolgálás, napközbeni pakolás, színpad átrendezés, valamint a gyermekprogramokhoz és az egyházközségi sátorhoz is. További információk és jelentkezés a folyosón elhelyezett jelentkezési lapokon és a feladatok felelőseinél, illetve a mellékelt linken.
Változatlanul fontos, hogy a városban és a környéken minél többen értesüljenek az eseményről. Ezért kérjük, hogy akik intézményekben, boltokban, munkahelyeken A4-es vagy A3-as méretű plakátokból, illetve a frissen elkészült szórólapokból tudnak kihelyezni, vigyenek magukkal a sekrestyéből.
Az ebédhez süteményeket szívesen fogadunk, melyek június 4-én adhatók le a Pio Otthonban.
Várjuk a testvérek segítségét, jelentkezését, hogy ez a nap valóban méltó és közös ünnepünk legyen!

7) Június 3-án, a bérmálási szentmise előtt 16.45-től a Cursillo közösség öröm útja imádságot tart a templomban, melyre szeretettel hívnak mindenkit!

8) Ugyancsak június 3-án, szombatról vasárnapra virradó éjszaka Szentlélek-váró készületet: virrasztást tartunk a kápolnában az Oltáriszentség előtt. A virrasztás este 8 órától reggel 7 óráig tart majd. Kérjük a testvéreket, aki már biztosan tudja, hogy mikor jön virrasztani, iratkozzon fel a sekrestyében, vagy az interneten elérhető táblázatba!

9) Jövő vasárnap, május 28-án délelőtt az Etalon kiadó tart könyvvásárt templomunkban.

10) A Szent Pio Idősek Klubja Egészség-napot tart május 30-án, kedden reggel 8 órától. Többek között életmóddal és egészséges táplálkozással, vérnyomás- és vércukorméréssel várunk minden érdeklődőt életkortól függetlenül.

11)Városunk a régi tájház épületében (Fő út 95.) városi múzeumot alapít, melynek avatására a városünnepen, június 30-án kerül sor. A jeles alkalomra Veresegyház egyházközösségeinek legszebb műtárgyaiból és emlékeiből a művelődési ház keretében rendezünk kiállítást, melyen a hívek és családjaik tulajdonában lévő különleges vagy egyedi értékeket (imádságos könyv, biblia, kép, érdekes személyes tárgyak stb.) is szívesen bemutatnánk. Ezúton kérjük, hogy aki úgy érzi, olyan becses családi emléket őriz, amely érdemes a kiállításon történő bemutatásra, jelezze azt a kiállítás rendezőjének, dr. Varga Kálmánnak. Elérhetősége a hirdetőtáblán a hirdetésben olvasható.(Email: dr.varga.kalman@gmail.com Telefon: 20/9107-533)

Amenyiben szeretné megkapni a templomi hirdetéseket e-mailben, adja meg nevét és e-mail címét:

Név:    


E-mail:  


Előző heti hirdetések

2017. május 14.

Húsvét 5. vasárnapja

1) Ma délután 3-kor Kalász-gyűlés lesz.

2) A keresztény filmklub következő vetítése ma délután 15 órakor lesz az erdőkertesi közösségi teremben. A film Copertinói Szent József életéről szól, a film címe: A különös szent. A film feliratos! Mindenkit szeretettel várunk!

3) A májusi litániát hétköznap a szentmisék után, vasárnap pedig d.u. 4-től imádkozzuk. Ha hétköznap nincs mise, szintén délután 4-től van a litánia.

4) Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy a június 10-i győri közös utazásra még a mai nap folyamán lehet jelentkezni a sekrestyében.

5) Templomunkban máj.26-án, pénteken délután a würzburgi Zeneművészeti Egyetem rézfúvós fiataljai adnak koncertet, május 27-én este pedig az óbudai Danubia zenekar hangversenyét hallgathatjuk. A koncertekről részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

6) Örömmel hirdetjük, hogy 2017-ben május 27-e lesz az a nap, amikor várunk benneteket a Budapest Sportarénába, hogy együtt menjünk Isten elé és egy szívvel áldjuk Őt. Gyere és legyél részese az ország legnagyobb keresztény megmozdulásának, ahol megerősödhetsz hitedben, épülhetsz mások szolgálata által, Isten válaszolhat imáidra, új kijelentéseket kaphatsz és megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik hitben a testvéreid. Bátorítunk, hogy hívd el azokat az ismerőseidet és barátaidat, akik felé szolgálsz. Hisszük, hogy azon a napon, Isten jelenlétében az ő életük is megváltozhat. A rendezvényre kedvezményes jegyek a sekrestyében kaphatók!

7) Értesítjük a kedves testvéreket, hogy elkészült a Pünkösd vasárnapi Szentlélekfesztivál részletes programja. A részletekről a hirdetőtáblákon és az interneten elhelyezett plakátokról tájékozódhatnak. Szeretnénk, ha a városban és a környéken minél többen értesülnének az eseményről. Ezért kérjük, hogy akik intézményekben, boltokban, munkahelyeken A4-es vagy A3-as méretű plakátokat tudnak kihelyezni, vigyenek magukkal a sekrestyéből. A szórólapok a jövő héten készülnek el. Szeretettel várunk mindenkit!

8) Az adó 1%-felajánláshoz az információk a hírlevélen olvashatók.

9) A fóti katolikus óvodába (Gondviselés Óvoda) azonnali belépéssel óvodapedagógust keresünk. Jelentkezni a hirdetésben a hirdetőtáblán, vagy a honlapon olvasható telefonszámon lehet. (A 20/469 98 49-es telefonszámon, júniustól pedig a 20/22 22 687-es telefonszámon.)