11111

Templomi hirdetések

2017. július 23.

Évközi 16. vasárnap

1. Csobánkai hittantáborunkkal kapcsolatosan hirdetjük, hogy a táborok díját július 24-én és 31-én, 17 és 19 óra között lehet befizetni a Szent Pio otthonban.
Az élelmezés biztosításához idén is szeretettel fogadunk lekvárt, cukrot, mézet, tartós tejet, citromlét illetve a hétfői uzsonnához süteményt és gyümölcsöt is. Továbbá örömmel veszünk bármilyen anyagi támogatást is. A felajánlott pénzt Zsolt atyához kérjük eljuttatni, a felajánlott élelmiszereket pedig a táborbefizetések alkalmával tudjuk átvenni.

2. Egyházközségünk mostantól átfogóbb és folyamatos segítséget kíván nyújtani Szent Ferenc Kisnővéreinek és az általuk gondozott családoknak. Múlt vasárnap hirdettük, hogy jelenleg mely területeken tudunk leginkább segíteni Ágnes nővéréknek. Az ezzel kapcsolatos információk és elérhetőségek megtalálhatók a kihelyezett plakátokon.

3. Július 26-án, szerdán 19 órakor megemlékezést tartunk Jókai Annáról, a közelmúltban elhunyt írónőről. A program a kihelyezett plakáton és szórólapokon olvasható.

4. Ismét orgonahangverseny lesz templomunkban. Július 29-én, szombaton 19 órakor Bátori István orgonaművész ad koncertet. Jegyek elővételben az Innovációs Centrumban kaphatók, de a koncert előtt itt is megvásárolhatók. A műsor a kihelyezett plakáton olvasható.

5. Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy lehetőség van az egyházi hozzájárulás banki átutalással történő rendezésére az alábbi számlaszámon:

Római Katolikus Egyházközség, Veresegyház
Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet
66000011-11058117

Az egyházi hozzájárulás mértéke Beer Miklós püspök úr rendelkezése alapján az éves nettó jövedelem 1 százaléka, amely több részletben is befizethető. Az egyházi hozzájárulást személyesen vasárnaponként a reggel 8 órás mise után lehet befizetni, illetve a plébánia elérhetőségein, vagy Necz Pálnénál előre egyeztetett időpontban (Telefon: 30/480-4956). Adományaikat előre is köszönjük!

Előző heti hirdetések

2017. július 16.

Évközi 15. vasárnap

1) Csobánkai hittantáborunkkal kapcsolatosan hirdetjük, hogy a táborok díját július 24-én és 31-én, 17 és 19 óra között lehet befizetni a Szent Pio otthonban. Az élelmezés biztosításához idén is szeretettel fogadunk lekvárt, cukrot, mézet, tartós tejet, citromlét illetve a hétfői uzsonnához süteményt és gyümölcsöt is. Továbbá örömmel veszünk bármilyen anyagi támogatást is. A felajánlott pénzt Zsolt atyához kérjük eljuttatni, a felajánlott élelmiszereket pedig a táborbefizetések alkalmával tudjuk átvenni.

2) Július 24. és 28.-a között a Karitász csoport napközis gyermektábort szervez. Ehhez elfogadunk adományokat, melyek leadhatók a tábor kezdetéig a templomban.Amire szükség van: a reggelizéshez, tízóraihoz, vagy uzsonnához felhasználható élelem, mint például: vaj, zsír, hagyma, májkrém, szalámi, lekvár, nutella, tej, kakaó, gyümölcs, tea, cukor, citromlé, szörp, vagy egyéb.Tisztálkodáshoz: wc papír, szalvéta, folyékony szappan. Kérjük előtte egyeztetni a 0620 233 4897-es telefonszámon.(Hamar romlandó, hűtést igénylő élelmiszereket kérjük, csak nemsokkal a tábor kezdete előtt hozni, de jelezni már korábban is lehet) Ha valaki szolgálatot szeretne vállalni a tábor idején, vagy akár egy délelőttre, délutánra is, vagy éppen csak néhány órára jönne segítőnek, várjuk jelentkezését a karitász csoport elérhetőségein. Adományaikat előre is köszönjük.

3) Július 20-án a gödöllői Szentháromság plébánia lelki napot tart. Az előadó John Bashobora lesz. Szeretettel várják a veresegyházi híveket is! Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók. (A plakát IDE kattintva megtekinthető.)

4) Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy múlt vasárnap az arlói ferences nővérek munkájának támogatására 303.165 Ft gyűlt össze, azelőtt pedig a Szentszék javára 164.115 Ft. Az adományokat nagyon köszönjük.

5) Múlt vasárnap hirdettük, hogy jelenleg mely területeken tudunk leginkább segíteni Ágnes nővéréknek. Az ezzel kapcsolatos információk és elérhetőségek szórólapon is megtalálhatók és elvihetők az előtérből.

Amenyiben szeretné megkapni a templomi hirdetéseket e-mailben, adja meg nevét és e-mail címét:

Név:    


E-mail: