11111

Templomi hirdetések

 

2018. március 18.

Nagyböjt 5. vasárnapja

1. Jövő pénteken ½ 6-tól a keresztutat a Zarándok csoport vezeti.

2. Húsvét előtti gyónási lehetőség lesz jövő szombaton, 24-én 9 órától és március 28-án, szerdán 17 órától. Kérjük, hogy aki teheti, inkább 24-én szombaton délelőtt jöjjön, mert akkor két gyóntató is lesz. A gyóntatás mindkét nap addig tart, ameddig van gyónó.

3. Jövő vasárnap Virágvasárnap lesz, a ½ 10-es szentmisében tartjuk a barkaszentelést. A szertartást a templom előtt kezdjük, majd a barkaszentelés után körmenetben vonulunk be. Erre az alkalommal hozzunk magunkkal barkát.

4. A Húsvét előtti szent három nap szertartásaira szeretettel várjuk a testvéreket! Ezek időpontjai a hirdetőtáblán olvashatók.

5. Gável Henrik atya, Jácinta nővér és az OST Közösség tagjai megújulási imaestet tartanak templomunkban március 24.-én, szombaton a 6 órakor kezdődő szentmisében és azt követően. Ez már vasárnapi, előesti Szentmisének számít. Az imaesten kézrátétellel csendben imádkoznak azokért, akik kérik és arra vágyódnak, hogy az Úr Jézus érintse és gyógyítsa meg őket a lelkükben. A szentmise után folyamatos gyóntatás lesz. Hisszük, hogy Jézus megújulást adhat mindazoknak, akik engedik, hogy a lelküket megérintse. Mindenkit hív és vár az Úr – kortól függetlenül – aki az Ő jelenlétében szabadulásra vágyik!

6. Értesítjük a kedves testvéreket, hogy “Veresegyházi Szentlélek-templom” néven elindult egyházközségünk saját youtube csatornája. A csatornára elsőként Varga László püspökatya március 3-i lelkinapon rögzített előadásai kerültek fel. Ajánljuk a testvéreknek, hogy iratkozzanak fel rá, így közvetlenül is értesülhetnek a feltöltött új és archív anyagokról.

7. Nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtésünkön mintegy 423 kg-nyi élelmiszer és 37.000 Ft gyűlt össze. Az adományokat nagyon köszönjük.

8. Ma a perselypénzt a Szentföld javára gyűjtjük.

Előző heti hirdetések

2018. március 11.

Nagyböjt 4. vasárnapja

1. Ma délután 2-kor Kalász-gyűlés lesz.

2. Jövő pénteken ½ 6-tól a keresztutat a Kalász közösség vezeti.

3. Nagyon köszönjük mindenkinek a szolgálatát, aki hozzájárult a március 3-i egyházközségi lelki napunk létrejöttéhez!

4. Értesítjük a kedves testvéreket, hogy “Veresegyházi Szentlélek-templom” néven elindult egyházközségünk saját youtube csatornája. A csatornára elsőként Varga László püspökatya március 3-i lelkinapon rögzített előadásai kerültek fel. Ajánljuk a testvéreknek, hogy iratkozzanak fel rá, így közvetlenül is értesülhetnek a feltöltött új és archív anyagokról.

5. Egyházközségünk nyilvános programjainak megörökítésére jelentkezőket keres. Az önkéntesek feladata videó-felvételek rögzítése, megvágása és feltöltése templomunk YouTube csatornájára. További információk Tóth Ernőtől kérhetők (20/4549-686, erno@ezazanap.hu). Tervünk ezzel a szolgálattal, hogy még több ember számára elérhetővé tegyük programjainkat.

6. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket következő dicsőítő szentségimádásunkra, amelynek időpontja március 17. szombat 19 óra. A találkozást Zsolt atya vezeti, a zenei szolgálatot az Eucharist zenekar adja. Az alkalmon egész idő alatt lesz gyónási lehetőség is. A helyszín ezúttal a Budapest XI. kerületében található albertfalvi Szent Mihály templom. Kérjük, hogy akinek a szállításban segítségre van szüksége, jelentkezzen a sekrestyében! Ugyanitt várjuk azok jelentkezését is, akik ehhez szabad hellyel rendelkeznek. További részletek Jácinta nővérnél és a Császár házaspárnál.

7. Az Egyházközség a közeli jövőben “Fiatal Házasok” Csoportját tervezi útjára bocsájtani. A csoportba az utóbbi öt évben házasodott fiatal párok jelentkezését várjuk! Kérjük a kedves híveket, hogy jelezzék olyan érintetteknek a lehetőséget, akikhez e hirdetés egyébként nem jut el! A csoportban a párok hozzájuk hasonló élethelyzetben levő fiatalokkal találkozhatnak, beszélgethetnek havi 1-2 alkalommal. Azt már most jelezzük, hogy a csoport maga állítaná össze tematikáját, szervezné alkalmait, és vezetőik is innen kerülnének ki. Az előzetes jelentkezőket nagy szeretettel várja Mikecz Andrea és Lajos Zoltán (06-30-944-4830, 06-30-242-4842, duobakt@gmail.com ). Ezután tartanánk egy megbeszélést, amely formába önti a csoport elindulását.

8. Gável Henrik atya, Jácinta nővér és az OST Közösség tagjai megújulási imaestet tartanak templomunkban márc. 24.-én, szombaton a 6 órakor kezdődő szentmisében és azt követően. Ez már vasárnapi, előesti Szentmisének számít. Az imaesten kézrátétellel csendben imádkoznak azokért, akik kérik és arra vágyódnak, hogy az Úr Jézus érintse és gyógyítsa meg őket a lelkükben. A szentmise után folyamatos gyóntatás lesz. Hisszük, hogy Jézus megújulást adhat mindazoknak, akik engedik, hogy a lelküket megérintse. Mindenkit hív és vár az Úr – kortól függetlenül – aki az Ő jelenlétében szabadulásra vágyik!

9. A nagyböjti élelmiszergyűjtésre az adományok a mai nap folyamán még leadhatók a templomban.

10. Jövő vasárnap a perselypénzt a Szentföld javára gyűjtjük.

Amenyiben szeretné megkapni a templomi hirdetéseket e-mailben, adja meg nevét és e-mail címét:

Név:    


E-mail: