11111

Templomi hirdetések

2017. június 25.

Évközi 12. vasárnap

1) Jövő vasárnap 15 órától gospelkoncert lesz templomunkban. A koncertről, jegyvásárlásról részletek a kihelyezett plakáton és szórólapokon olvashatók.

2) Június 30-án, pénteken lesz Őrbottyánban a vácbottyáni templom búcsú ünnepe. Ebből az alkalomból Beer Miklós megyéspüspök atya ünnepi szentmisét tart a Péter-Pál templomban este hat órakor. Utána beszélgetés és agapé lesz a volt iskola épületében. Szeretettel várják a veresegyházi híveket is!

3) Az erdőkertesi templom júl.2-aug.31-ig felújítás miatt zárva tart. Ez idő alatt a szentmisék az evangélikus templomban lesznek és a vasárnap reggeli mise ½ 8-kor fog kezdődni.

4) Július 8-án, szombaton délután 15 órától Karitász nyugdíjas találkozót tartunk a plébánia mellett a Tájház udvarán. Szeretettel várunk minden nyugdíjas korút egy közös, örömteli együttlétre. Szórólapunk átvehető a szentmise után a kijáratnál. Szükség esetén a szállítást is megoldjuk. Szállítási igényüket kérjük jelezni legkésőbb július 7-ig a szórólapon található telefonszámon, vagy személyesen a karitász tagoknál. A találkozóra elfogadunk adományként házi készítésű süteményt, melyet kérjük közvetlen a találkozó kezdete előtt a helyszínen átadni a szervezőknek. Adományaikat előre is köszönjük.

5) Szeretettel kérjük a testvéreket, hogy mondják el véleményüket a pünkösdi Szentlélek fesztiválról! Fontosnak érezzük, hogy minél többünk véleménye megfogalmazódjon, hogy a következő fesztivál ezek ismeretében formálódhasson jövőre. Továbbá aki most úgy látja, hogy jövőre szívesen venne részt a szervezésben, már most jelezheti. A véleményeket, jelentkezéseket az előtérben e célra elhelyezett dobozba várjuk.

6) Kérjük azokat a Testvéreket, akik Mária Rádió újságot szeretnének kapni a jövőben, jelezzék a sekrestyében. A többi előfizetést lemondjuk.

7) Kérjük továbbá, hogy aki előfizetett az Élő Kenyér kiadványra, vegye át minden hónapban!

8) Jövő vasárnap a Szentszék javára gyűjtünk. Az un. „Péterfillér”-ből befolyt összeget mindenkor a Szentatya karitatív céljaira fordítják.

Előző heti hirdetések

2017. június 18.

Úrnapja

1) A keresztény filmklub következő vetítése ma 15 órakor lesz az erdőkertesi közösségi teremben : “A viskó” című film a nagy sikerű regény filmváltozata. Egy apa megrendítő története a megbocsátásról. A film feliratos! A vetítés kb. 18.00-ig tart. Mindenkit szeretettel várunk!

2) Pénteken, Jézus Szíve ünnepén 18.00 órakor tartunk Erdőkertesen búcsúi szentmisét, melyre szeretettel várjuk a veresegyházi testvéreket is! Aznap Veresegyházon nem lesz szentmise.

3) Az erdőkertesi templom júl.2-aug.31-ig felújítás miatt zárva tart. Ez idő alatt a szentmisék az evangélikus templomban lesznek és a vasárnap reggeli mise ½ 8-kor fog kezdődni.

4) Július 24.-e és 28.-a között a Karitász csoport napközis gyermektábort szervez. Ehhez elfogadunk adományokat, melyek leadhatók a tábor kezdetéig a templomban. Amire szükség van: a reggelizéshez, tízóraihoz, uzsonnához felhasználható élelem, mint például: vaj, zsír, hagyma, májkrém, szalámi, lekvár, mogyorókrém, tej, kakaó, gyümölcs, tea, cukor, citromlé, szörp, vagy egyéb. Tisztálkodáshoz: wc papír, szalvéta, folyékony szappan. Kérjük előtte egyeztetni a 0620 233 4897-es telefonszámon. (Hamar romlandó, hűtést igénylő élelmiszereket kérjük, csak nemsokkal a tábor kezdete előtt hozni, de jelezni már korábban is lehet.) Ha valaki szolgálatot szeretne vállalni a tábor idején, vagy akár egy délelőttre, délutánra is, vagy éppen csak néhány órára jönne segítőnek, várjuk jelentkezését a karitász csoport elérhetőségein. Adományaikat előre is köszönjük.

5) Szeretettel kérjük a testvéreket, hogy mondják el véleményüket a pünkösdi Szentlélek fesztiválról! Fontosnak érezzük, hogy minél többünk véleménye megfogalmazódjon, hogy a következő fesztivál ezek ismeretében formálódhasson jövőre. Továbbá kérjük, hogy aki most úgy látja, hogy jövőre szívesen venne részt a szervezésben, szintén jelezze. A véleményeket, jelentkezéseket az előtérben e célra elhelyezett dobozba várjuk.

Amenyiben szeretné megkapni a templomi hirdetéseket e-mailben, adja meg nevét és e-mail címét:

Név:    


E-mail: