11111

Imafelhívás

 

Imára hívunk, hogy új templomunkat az Úrnak tetsző, őt dicsőítő élettel töltsük majd meg!

Most, a “birtokbavétel” lelkes készületében talán természetesnek, magától értetődőnek tűnik, hogy ha végre elkezdjük használni új templomunkat, minden szépen, “simán” fog menni. De hogy ez valóban így legyen, hogy az Úr tetszése szerint éljük meg mindennapjainkat és ünnepeinket templomunkban, az esetleges nézeteltéréseket, felmerülő nehézségeket pedig békésen, szeretettel tudjuk megoldani, kell, hogy meghívjuk Urunkat a mi készületünkbe. Őt, Akiért, Akiben és Aki által mindez megvalósulhat.

Az új templom, az új helyzet alkalmat adhat közösségeink megújulására, és személyes útkeresésünkre, lelki megújulásunkra. Fontos, hogy érezzük: miénk (az enyém is) ez a templom, nekem is szerepem, feladatom van benne, általa, mert az Úr engem is hív, hogy egyre jobban, elkötelezettebben szeressem és szolgáljam Őt. Talán ebben az új helyzetben számomra is utat mutat, hogy miben, hogyan kerülhetek közelebb Hozzá, tehetek többet embertársaimért.

Most hívunk mindenkit, hogy mindezért imádkozzunk együtt ; közösségben, vagy egyénileg otthon (ki-ki ideje és elhatározása szerint) az elkövetkező 1 hónap folyamán! (Lehet az alábbi szöveggel, mely megtalálható és elvihető a Pio otthonból is.)

Hála Neked Urunk új templomunkért! Kérlek segíts minket, hogy templomodat a Te dicsőségedre és mindannyiunk javára használjuk egyetértésben és szeretetben. Közösségeink és én magam is megtaláljuk benne helyünket, feladatunkat, otthonunkat.

A bejegyzés kategóriája: Lelkiség, Templomépítés. Közvetlen hivatkozás.