11111

Megújultunk!

Köszöntjük a kedves testvéreket a megújult plébániai honlapon!

Az előző honlap mind formailag, mind tartalmilag megérett a megújulásra. Reméljük, hogy az új oldal elnyeri a testvérek tetszését, és a megújult felépítésnek köszönhetően könnyebben megtalálható lesz minden hír, információ.

A főoldalon a friss hírek lesznek megtalálhatók, a többi oldalon pedig a közérdekű információk, illetve lelki tartalmak. Minden hírhez hozzá lehet szólni, a hír alatt található “Hozzászólok” gombra kattintva.

Van lehetőség regisztrációra is (a bal oldali menü alján lévő “Felhasználói fiók” résznél), így a hozzászólások esetében nem kell minden alkalommal megadni a nevet és az e-mail címet, egyszeri regisztrációt és jóváhagyást követően az oldalra bejelentkezve az adott felhasználói néven egyszerűen lehet hozzászólást írni.

A honlap rendszeresen fog frissülni, így érdemes gyakran idelátogatni. Fent lesznek heti rendszerességgel a templomban elhangzott hirdetések, illetve minden hónapban a Teremtő Lélek is. Mind a hirdetések, mind a Teremtő Lélek rendelkezik archívummal, így a régebbi tartalom is egyszerűen visszaolvasható.

A legnagyobb igyekezetünk ellenére előfordulhatnak az oldalon hibák, ha valamit találna, kérjük jelezze!

Ezen kívül természetesen bármilyen észrevételt, véleményt szívesen fogadunk.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Hírek. Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*